xclownfisk

2013-06-20
11:48:21

* Spännande
Ja här kommer då hela historien om vad det var som hände 19/6-13 så som jag uppfattade allt.
Jag råkade somna om på morgonen och vaknade kl.08.23, började stressa direkt med att göra mig i ordning. 
Men råkade endå komma 5minuter för sent, det var absolut inte med meningen och hade sovit dåligt på natten.
Jag kommer till kiosken och ser att hon redan har gjort alla rutiner som är på morgonen. 
Så jag tar av mig mina skor och tar på mig mina tofflor och lägger väskan på golvet. Går sedan ut för att kolla om det har kommit några meddelanden på Svenska Spel maskinen. Sätter mig sedan på en pall ute i kiosken och vi börjar prata som vanligt. Vi pratar om skolan som jag hoppade av i måndags pga att jag inte mår bra i skolmiljö men hon verkar inte förstå alls. 
Hon börjar fråga mig saker som att vad jag skulle göra nu och jag tycker det att saker och ting löser sig alltid. Hon började också säga saker som att livet som sjukpensionär som jag inte riktigt förstod vad hon menade med, förrän efteråt eftersom min mamma är det. Sedan började hon hacka på mig om att jag kom försent och sa, jag citerar:
"jag accepterar inte att du kommer försent så ofta även fast det bara är 5minuter ! Jag menar tänk om du hade öppnat idag och du är försenad." Slut på citat.
Jag menar folk står inte direkt och köar för att komma in i kiosken -_-' 
I min uppfattning så fortsatte hon att hacka på mig ännu mer (det har pågått ett bra tag) till slut så orkade jag inge mer så jag reste mig upp bara och sa "ja men då skiter vi i det här då" jag gick sedan till kontoret bytte skor och tog min väska och gick sedan. 
När jag gick iväg så sa hon, jag citerar "Ja såfort man säger något som Ewelina inte gillar så går hon iväg !" Slut på citat. Efter den meningen så brast det för mig så jag skrek rakt ut mot henne "JAG ÄR SÅ LESS PÅ ATT DU ALLTID SKA KLAGA PÅ MIG !" 
När jag skulle gå förbi henne så vet jag inte om hon försökte fälla mig eller om jag snubblade på hennes fötter, när jag nästan var ute ur kiosken så sa hon, jag citerar "du behöver inte komma tillbaka igen !" Slut på citat.
Då sa jag bara "Awesome" och gick sedan hem. När jag kom hem så var jag ledsen och arg såklart så jag gick direkt till pappa som var ute på gården och försökte berätta det mesta genom alla snyftingar. Sedan kom mamma ut och jag försökte förklara till henne också. Hon åkte sedan iväg till kiosken och pratade med kvinnan som sa då också att jag inte behövde komma tillbaka, i min mening så betyder det att jag har fått sparken, hon menar på att jag har slutat på egen begäran. 
I allt det här så har jag i alla fall lärt mig en sak. Man kan aldrig lita på andra människor. Hon visste att jag hade haft det jobbigt i ungefär 2veckors tid. Eftersom vi har fått hundvalpar och modern till valparna dog 3dagar efter dom kom, och det har hänt en massa saker nu den senaste tiden så jag har inte varit på topphumör. Men jag har aldrig varit otrevligt mot kunderna. Och det är väl det som räknas ...?
Rätta mig om jag har fel.
 
C'ya

2013-06-10
22:05:57

* Så jävla awesome !
Ja då hade jag ju tänkt att börja skriva.
Igen ...
Jag vet inte hur många ggr jag har sagt det nu ...
Sitter och slötittar på tv just nu ^.^
Har nyss varit nere och hjälp mamma att mata små valparna ^.^
Igår så var jag och babe och tittade på Epic (:
Babe var så duktig så att han tvättade nyss Kaida's röv för hon hade skitit ner sig x'D
Nu ska jag fortsätta skriva min bok, slötitta på tv och installera mitt spel (:
 
C'ya (: